Badeværelse på Sjælland

En energirenovering kan betale for det nye badeværelse

Ønsker I nyt badeværelse? Installation af nyt badeværelse kan bunde i flere forskellige ting. Nogle ønsker at sætte eget præg på badeværelset efter de har købt nyt hus eller lejlighed, mens andre måske er blevet trætte af det eksisterende badeværelse.

Uanset årsagen til ønsket om nyt badeværelse, er der mange muligheder at vælge imellem. Pris og kvalitet vil ofte følges ad, og det er også tilfældet med badeværelser. Det er derfor vigtigt, at I har tillid til jeres leverandør, så I ender med den løsning I havde forventet fra projektets start.

31 24 98 89  

Vi har mange års erfaring

Alternativ Varme har specialiseret sig i badeværelser. Vi har i mere end 10 år rådgivet mange på hele Sjælland omkring hvilke muligheder, der bedst kunne udføres, ud fra det kundernes budget.

De seneste år har vi bygget mere end 50 badeværelser. De fleste helt fra bunden, så vi har den fornødne erfaring der skal til, når der skal udføres et professionelt arbejde i vådrum. Hvis badeværelset ikke bliver bygget rigtigt fra start af, er der risiko for fugtproblemer.

For at sikre den høje kvalitet, foretrækker vi at styre hele processen fra start til slut. Det bedste og nemmeste for jer er, at tage en snak med Alternativ Varme om jeres ønsker. Herefter overtager vi ansvaret for at jeres nye badeværelse bliver perfekt.

Vi sørger for koordinering mellem de forskellige håndværkere, der kunne tænkes at bidrage, mens I kan slappe af, og glæde jer til at se det færdige arbejde.

 

Finansiering af badeværelset

Ud over badeværelser er vi specialister i omlægning af traditionelle varmekilder til grøn energi som jordvarme og solenergi.

Vi lægger vægt på holdbare løsninger, og samarbejder udelukkende med de bedste i branchen. Den besparelse I opnår, vil i mange situationer kunne finansiere badeværelset – og mere til.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er det vigtigt, at I modtager den rigtige sparring, før I træffer en beslutning om det nye badeværelses udseende, armaturer og anvendelsesmuligheder.

Tilbud og kontakt

Når I har en idé til hvordan jeres badeværelse skal se ud, så giv os et kald på 31 24 98 89.

Vi kan i samarbejde drøfte fordele og ulemper ved forskellige muligheder. I er også velkomne til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Vi kommer gerne hjem til jer og vurderer mulighederne sammen med jer, ligesom vi giver gratis og uforpligtende tilbud på installation af badeværelser på hele Sjælland.