Jordvarme på Sjælland

Spar 50% på din varmeregning med en jordvarmepumpe og skån miljøet

Er udgiften til opvarmning af din bolig løbet løbsk? Et jordvarmeanlæg er det bæredygtige og miljøvenlige valg, når du skal have opvarmet dit hus.

En varmepumpe udnytter naturens ressourcer, så energiforbruget reduceres mest muligt ved boligopvarmningen. Det er ligeledes den opvarmningsform der kan give dig den største besparelse, hvis du i dag har elvarme, oliefyr eller naturgasfyr.

31 24 98 89

Ingen vedligeholdelse

Der er en række indlysende fordele ved at installere jordvarmeanlæg. Når det er etableret, så kræver det stort set ingen vedligeholdelse.

Er dit hjem i forvejen elopvarmet, skal du have installeret almindelige radiatorer med vandcirkulation. Opvarmer du derimod boligen med oliefyr, vil du i forvejen have egnede radiatorer.

Anlægget er styret af topmoderne elektronisk udstyr, der måler udetemperaturen, således at temperaturen i varmeanlægget kompenseres herefter. På den måde bliver energien fra jorden udnyttet mest muligt.

Stort energipotentiale

Idéen er kort fortalt, at udnytte temperaturforskellen mellem jorden og selve anlægget, og på den måde omdanne jordens energi til varme i huset.

Typisk er det nok at grave 90 cm ned i jorden, hvortil en slange med væske bliver ført ned, og dermed bliver opvarmet af jorden.

På grund af jordvarmepumpers effektivitet, betaler man kun for en brøkdel af den energi, som varmepumpen leverer.

jordvarme på sjælland

Vi beregner din besparelser kvit og frit

Når man overvejer at udskifte sit traditionelle varmeanlæg, er det vigtigt, at man har tillid til, at opgaven bliver løst i højeste kvalitet, så der ikke pludselig opstår skader.

Med mere end 10 års erfaring i beregning af besparelse og installation af jordvarme på Sjælland, har vi den fornødne rutine. Du kan derfor med fordel få foretaget en beregning af husstandens varmebehov af os, således du nøjagtigt ved hvor meget varme, der skal trækkes op af jorden.

Læs også om dine muligheder for at få tilskud.

Tilbud og kontakt

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på 31 24 98 89 så vi kan tage en snak om dine behov.

Du kan også skrive til os via nedenstående kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt til en snak om din situation.

Ring allerede nu til os på 31 24 98 89 og tag en snak med én af vores konsulenter