Luft til vand varmepumpe på Sjælland

Hvem kan få luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er et rigtig godt alternativ til jordvarme. Det er specielt velegnet til husejere, der ikke har så meget plads i haven, eller hvis der er andre ting, der gør, det ikke kan lade sig gøre med jordvarme. Modsat jordvarme, der kræver en del plads til de slanger der skal graves ned i haven, så skal en luft til vand varmepumpe ikke graves ned, og kan stå i haven eller på terrassen.

31 24 98 89  

En luft til vand varmepumpe er en effektiv og billig varmekilde. Eneste krav er, at man har radiatorer eller gulvvarme i huset. Hvis du i dag har et olie- eller gasfyr er der store besparelser at hente, hvis du skifter til en varmepumpe. Ifølge Energiministeriet er det muligt at spare op til 40% på driften ved udskiftning af et oliefyr.

Spar op til 45% på din fremtidige varmeregning

En luft til vand varmepumpe leverer varmeenergi på strøm, men for hver kilowatt strøm den bruger, producerer den 3 gange så meget kilowatt varmeenergi tilbage. Der er derfor ikke blot en stor besparelse at hente, men du gør også miljøet en stor tjeneste.

Teknologisk Institut har beregnet forskellen mellem udgifterne på et oliefyr og en varmepumpe for en typisk dansk husstand på 4 personer. De årlige udgifter til et oliefyr, inklusiv service og fyringsolie, løber op i 22.000 kr. Tilsvarende koster det samme husstand 12.000 kr. om året med en varmepumpe. Investeringen i en varmepumpe er således tjent hjem efter 6 år.

 luft til vand varmepumpe på sjælland

Sådan fungerer det

En luft til vand varmepumpe bruger lidt det samme princip som et køleskab. Et køleskab fjerner varmen fra luften og skubber varmen ud af køleskabet. Et luft til vand varmepumpeanlæg fjerner varmen fra luften ude i haven og overfører energien til vand, som så sendes ind i husets radiatorer. Der er desuden indbygget en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, der sikrer, at der ikke bliver koldt i løbet af natten.

Der er meget stor forskel på de tidligere generationer af luft til vand varmepumper, som var ret støjende, og pyntede de færreste steder. De moderne anlæg er støjsvage og diskrete. Har du ikke set dem, så lad os demonstrere dem for dig.

Kontakt os

Ring til os på 31 24 98 89 hvis du ønsker at få installeret luft til vand varmepumpe på Sjælland. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.