Solvarmeanlæg på hele Sjælland

Spar op til 75% på det varme vand med et solvarmeanlæg

Inden for grøn energi er solvarme blandt de mest fortrukne varmekilder – og det med god grund.

Med et installeret solvarmeanlæg kan du spare 2/3 på det varme vand og 1/3 på opvarmningen af dit hus. Solvarmeanlægget virker hele året – selv på regnvejrsdage, og når det er overskyet. I forhold til effektivitet virker det naturligvis bedst om sommeren.

31 24 98 89

Det tekniske bag solvarmeanlægget

De opsatte paneler omsætter solens strålingsenergi til varme – både fra direkte stråling og den diffuse stråling fra himmelrummet. På en gråvejrsdag er det kun den diffuse stråling panelerne opfanger.

Et solvarmeanlæg består af en solfanger forbundet til en lagertank med et rørsystem. I dette rørsystem cirkulerer frostsikret væske, som transporterer solvarmen til lagertanken, hvor varmen overføres til brugsvandet. I sommermånederne kan solvarmen dække næsten hele din opvarmning af brugsvand og typisk 50-70% af det årlige forbrug.

Ved opvarmningen af hus kan solvarmeanlægget typisk dække 30-40% af det årlige varmeforbrug med et større solfangerareal.

Den krævede størrelse på solvarmeanlægget

En god tommelfingerregel er, at et enfamiliehus har brug for et anlæg på 4-12 m2 for opvarmning af vand og bolig.

Et solvarmeanlæg med et panel på 7 m2, kan i sin levetid på 25 år erstatte op til 10.000 liter fyringsolie. Blandt de mange andre argumenter for at skifte væk fra de traditionelle energikilder er også, at du bliver uafhængig af de svingende markedspriser på energi, som historisk set er meget volatile.

I takt med at de fossile brændstoffer bliver opbrugt, og politikerne indfører incitamenter for at få forbrugerne til at anvende mere grøn energi, er det meget sandsynlig at energipriserne på traditionel energi, vil stige yderligere.

solvarmeanlæg på sjælland sparer dig for udgifter solvarmeanlæg på sjælland er godt for miljøet

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du skal have installeret et solvarmeanlæg, skal du især overveje, hvor dine solfangere/solceller skal placeres. Dette kunne eksempelvis være på husets tag, garagetaget, baghaven eller bag skuret. Det eneste det kræver er, at solfangernes front er rettet mod syd for at få den bedste udnyttelse af solenergien.

Kontakt os i dag

For at få en præcis vurdering af, hvad lige netop du har brug for, så ring til os på 31 24 98 89 eller send os en besked via kontaktformularen og få en af vores eksperter ud til en snak omkring jeres situation.

Vi har med mere end 10 års erfaring på lige netop det her område stor erfaring med rådgivning og installation af specielt solvarmeanlæg til private.